Nyt lääkärit järki käyttöön KELA:n paimenkirjeen haittojen poistamiseksi!



Voi itku sentään kun viikottain tulee tietoon noita brutaaleja pitkäaikaisten, vahvojen kipulääkkeiden pikapurku - tapauksia. Potilaille tulee kaameana yllätyksenä kun apteekista ei enää saakkaan tarvitsemiaan kivunlievennyslääkkeitä, lääkkeitä joiden avulla on saanut sen verran lievennystä kipuihin että voisi ajatella jopa lääkkeettömiä kivunhoitomuotoja! Mutta ei enää voi kun lääkettä ei saa.
Siitä sitten pikaisesti yhteyttä lääkäriin joka tuollaisen lakia potilaan asemasta ja oikeuksista 3§ - 6§:lien kohtia loukaten päätöksen on tehnyt! Nyt on vaan käynyt siten että vieroitusoireet ovat vieneet jopa tehohoitoon ja jokunen tapaus on johtanut uuteen potilasvahinkoilmoitukseen.

                                           NOIN EI SAA OLLA!

Kasvoton KELA:ko määrää nykyään diagnoosit ja komentaa lääkärit rääkkäämään potilaitaan? Niin se näyttää,  OYS:ssa on ainakin yksi lääkäri joka vaan ynähtelee kysymyksille ja antaa vaikutelman ettei häntä koske ollenkaan potilaan kärsimykset kunhan vaan KELA:n paimenkirjettä noudatetaan, viis potilaasta! On palattu keskiaikaiseen 'terveydenhuoltoon' missä potilas oli vain kasa lihaa ja luita sekä 'lääkäri' itsekeskeinen puoskari.

Se kasvottoman KELA:n paimenkirje on saanut voimansa Amerikasta missä Kiina toi markkinoille halpaa laitonta opiaattia ja tappoi suuren määrän amerikan kansalaisia. Amerikassa luultiin että kaikki johtui siitä markkinointi tilanteesta missä lääkärit saivat isot prosentit määrätessään tiettyä opiaattia kaikkeenkipuun.  Tämäkin vaikutti isosti tuohon kuolleisuuteen. Eli ahneus teki rapakon toisella puolella olevista lääkäreistä kuoleman kylväjiä. Nuo kaksi opiaattien reittiä amerikkalaisille sekoitti siellä narkkarit ja oikeasti lääkettä tarvitsevat.
Nyt sitten meidän kasvoton KELA luulee että meidän lääkärit tekevät Amerikan malliin meille pitkäaikaissairaille ja KELA on seurannut kuinka jotkut lääkärit ovat KELA:n mielestä määränneet liikaa opiaatteja ja lähetti paimenkirjeen missä käskettiin puuttumaan opiaattien määräämisen pienentämiseksi. Osa lääkäreistä on onneksi ollut OIKEITA lääkäreitä eivätkä ole lopettaneet ainoaa lääkettä ihimiseltä millä hän pääsee edes jonkinlaisen elämän laadun piiriin. Sitten on tuon yllämainitun OYS:n lääkärin tapaisia lääkäreitä jotka pelkäävät oikeuksiensa menettämistä elleivät he ota opiaatteja kipukroonikoilta pois keinoista välittämättä! Yksikin tuollainen puoskari lääkärikunnassa on liikaa, valitettavasti heitä on ympäri Suomen maan useita. Näin sitten kipukroonikot saavat kärsiä Amerikan virheellisistä tulkinnoista omista virheistään. Amerikasta tullutta viestiä "Kipukroonikko = narkkari" noudatetaan nyt Suomessa äärettömän brutaalilla tavalla!

Olen kirjoittanut tästä asiasta ennenkin ja yhteen väliin luulin että Suomessa tilanne olisi helpottunut mutta sitten rupesin seuraamaan tarkemmin asioita ja sain avunpyyntöjä ympäri Suomen. Heidän tarinansa kauhistuttivat ja saivat aikaseksi tämänkin kirjoituksen!

Nyt KAIKKI lääkkeitä määräävät lääkärit: ottakaa järki käyttöön älkääkä rääkätkö meitä lääkkeitä tarvitsevia kipukroonikoita liikkumattomiksi raunioiksi kotimme pedeille valittamaan sikiö asentoon! Antakaa meidän pitää hyväksi koetut lääkkeet, mitkä ovat titratut kohdilleen vuosien aikana, jotta voimme harjoittaa lääkkeettömiä kivunhallinta menetelmiä.

Kipukroonikoille teen kokemuksieni perusteella epävirallisen ohjeistuksen kuinka kyseisissä lääkkeen poistouhan tilanteissa tulee toimia!

Kommentit

  1. Voi miten surullista! Miten Suomi voi tehdä noin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä on se mitä tilastoihimiset sanovat siksi pienemmäksi prosentiksi! Kukaan ei halua olla 'pienenmpi prosentti', eihän?
      Iso-osa hoidoista menee hyvin mutta pieniosa ei. Kun on ihimisistä kysymys niin pitää vaatia 100% onnistumista.
      Toimintaa tuon saamiseksi jatketaan!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivulias on kipuihimisen tie kun vastustaa!

Miksi hitossa pittää potilasta rääkätä?

Kohtasin lapsosten käsittämättömän, väkivaltaisen ymmärtämättömyyden!