Yritystuet ovat miljoonien siirtoa mitä ei tarvitsisi tehdä!

Mauri Pekkarisen(keskusta) työryhmä pohti pitkään viime kaudella yritystukien muutosta. Työryhmä kuoli hiljakseen ja unohtui!

Eduskuntaan tullut tuen muutosehdotus haudattiin keskustan voimin! Eli isot siirrot eri yrityksille sallittiin kun hallituksessa istuivat isot yrittäjät itse: sipilän ja bernerin johdolla!

Tämä on sitä piilokorruptiopolitiikkaa mitä kaikki puolueet ajavat. Oikeat, kansalle hyvinvointia merkittävät päätökset jäävät puolueherrojen päättämänä heidän omiin ja tukemiensa yritysten taskuun. Esimerkiksi Valio-nimistä yritystä tuetaan vientituella. Yritystä mikä ei tarvitse tukea kun sillä on mistä laittaa omaa rahaa vientiponnisteluihin! Kohdistettu yritystuki jää sille tielleen, sitä ei tarvitse maksaa takaisin niinkuin nimikin sanoo, tuki!
Ohessa iltalehden osuvakirjoitus tästäkin asiasta!
https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/cb189819-1c48-4555-aada-021e293b1c8e

Voin pahoin noiden päättäjien sitten riidellessä ja huutaessa toisilleen lupaillen melkein kuunkin taivaalta. Tarkoitus on vain noilla puolueiden politikoilla hämmentää kunnon ihimisten mieliä ja antaa vaikutelma että minulta ja minun puolueelta saat kaiken! Tämä kestää 14.4.2019 klo 21.00 saakka. Eli tunti vaalien päättymisen jälkeen lupaukset hyvästä ovat unohtuneet.

Äänestä minut yrittämään edes jonkin verran jarruuttelemaan noiden puolueiden touhuja!

T Pertti, 178


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivulias on kipuihimisen tie kun vastustaa!

Miksi hitossa pittää potilasta rääkätä?

Kohtasin lapsosten käsittämättömän, väkivaltaisen ymmärtämättömyyden!