Eduskuntavaalit 2019 ja jatkosuunnitelmia!




Eduskuntavaalit 2019 ja jatko suunnitelmia!

Suurkiitos kaikille äänestäjilleni! Äänimääräni oli 134, eli on iso joukko ihimisiä jotka kokevat tärkeäksi ajamani asiat. Muutoksen tuulet voimistuvat ihimisen henkäyksestä taiffuuniksi seuraaviin vaaleihin mennessä. ”Osallistuminen määrittelee demokratian tulevaisuuden”.

Asiathan olivat sellaisia mihin puolueiden edustajat eivät saa puuttua, syistä mitkä ovat tiedossa mutta niistä he eivät saa puhua. Puoluetuen lakkauttamis/muuttamisehdotukseni saivat puolueiden edustajat ihan hyökkäämään kimppuuni. Lakkauttaminen säästäisi valtion varoja n. 30 milj€/vuosi, muuttaminen ehdottamaani muotoon toisi oikean demokratian järjestelmään. Joten muutoksen asiat ovat taas ajankohtaisia seuraavissa vaaleissa.

Kansalaisaloite-järjestelmä on yksi hyvä tie toimia siten että saadaan aikaseksi asioita mitkä koskevat useita kymmeniätuhansia ihimisiä koko valtakunnassa. Ensimmäinen aloitteeni vakuutus’lääkäreiden’ toimintoja suojaavia lakeja vastaan sai lähes 60 000 kannatusta. Sellaisia lakeja vastaan, millaisia vain ja ainoastaan voidaan käskyttää edustajat laatimaan ja hyväksymään kabinettien ovien sisältä, on/oli ne niin älyttömiä. Saa nähdä  miten  kabinettien uudet käskyläiset laitetaan tekemään tuon aloitteeni kanssa. Edellisethän tekivät hyvän päätöksen missä nyt muodostettava hallitus velvoitetaan korjaamaan tapaturmalakeja siten että vakuutuslääkärien mielivalta poistuu 2020 kesälomaan mennessä. Pieni pelko nostaa päätään että noinkohan käy! 

Toivottavasti pelkään turhaan! Seuraan joka tapauksessa tilannetta tarkkaan! Mikäli nykyiset edustajat menettelevät kuten oikein on, niin jo nyt vammautuneille ja tuleville vammautuneille koittaa vakuutusasioissa helpommat ajat vakuutus’lääkärien’ lausuntojen mielivaltaisuus oikeuden poistuessa.

Siitä on sitten hyvä jatkaa koko vakuutusjärjestelmän saattamista oikeudenmukaisemmaksi ja läpinäkyvämmäksi. Tie on vaan harmittavan hidas kun jo 1990-luvulta lähtien noi vakuutusvoimat ovat saaneet sanella mitä lakeja eduskunnassa laaditaan helpottamaan vakuutuslaitosten omistajien kukkaroiden täyttöä!

PERIKSI EN ANNA!

Ystävällisesti Pertti Latvala

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivulias on kipuihimisen tie kun vastustaa!

Miksi hitossa pittää potilasta rääkätä?

Kohtasin lapsosten käsittämättömän, väkivaltaisen ymmärtämättömyyden!