Potilas on sittenkin ykkönen!

 Moikka!

Tiistai aamuna 28.2. kävin säännöllisellä pistoksella millä pidetään myrkky kurissa mikä on jäänyt kehooni vammautumiseni alkuaikojen mainingeissa tulleen tulehduksen jälkitautina.

Vastassa oli sairaanhoitaja Jenni. Heti eka sekunneista tuli olo että nyt olen hyvän henkilön hoidossa. Tosin niin on ollut lähes kaikki käynnit Kiimingin HVK:ssa. Mutta tämän aamun tapaaminen oli jotenkin ylivertainen. Jennin asenne ja olemus huokuivat hänen tykkäämistään omasta työstään, se myös tuntui ihan fyysisestikin; saamani kaksi pistosta kiersivät jopa pinta hermot etten tiennyt koska pistos oli alkanut ja koska ohi.

Siinä samalla käynnillä oli toinenkin testi, ihan uusi minulle. Hän laittoi neljä verenpaine nauhaa raajoihin ja ne täyttyivät ja tyhjenivät sitten omalla tahdillaan. Verenpaineen tasapainotesti. 

Kerroin hänelle kokemuksiani tuosta 26.2. postaamastani jutusta ja hän oli kauhuissaan kuinka noin voidaan tehdä. Niin sitä vaan näköjään voidaan kun valta on sokaissut päättäjät.

Sitten porisimme vielä lakko tilanteesta ja se veti molemmat surulliseksi. pakkolaki hoitajille, ajatus muuhun työhön jne. Sain kuitenkin hyvänolon tunteen loppuviimeetteks tuosta käynnistä.

Tsemppiä hoitajat hyvät. Toivottavasti saadaan muutos tuohon korruptoituneeseen politiikkaan millä alistetaan yhteiskuntaa oman edun nimissä. Verorahoilla!

Nyt katteleen kuinka LiikeNyt Oulun HVA:n ehdokkaat esittäytyvät Valkeassa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivulias on kipuihimisen tie kun vastustaa!

Miksi hitossa pittää potilasta rääkätä?

Kohtasin lapsosten käsittämättömän, väkivaltaisen ymmärtämättömyyden!