Voi itku ja osittain myötähäpeä!

Tänään olin Ammattina taiteilija-paneelissa Oulun pääkirjaston Pakkala salissa.

On se niin imelää puhetta kun ollaan niin hyviä ja vapaita korruptiosta.
Ei hyvää päivää sentään että puolueiden ehdokkaat pitävät äänestäjiä ihan kuin karjaa!
Kysyin kuka olisi valmis luopumaan puoluetuesta antaakseen taiteelle lupaamiaan rahakorotuksia. Vain Perussuomalaisten Arja Suuronen oli kanssani samaa mieltä että tuollaisen järjestelmän pitää ajaa alas. Se on piilokorruptiota pahimmillaan! Kansanedustajat ovet tehneet itselleen rahakoneen nimeltä PUOLUETUKI.
Rahoja on saatu myös suuryrityksiltä jotka opastavat kokoomusta lain säädännössä. Työväenliikkeisiin on piilotettu säätiöitä mistä jäsenet saavat rahaa toimintoihinsa. Sinun verorahoilla tehtävää korruptiota. Lobbarit pitää eduskuntaa hallussaan. Puolueet ovat myyneet niille vallan rahasta! Se on häpeä meille kaikille veronmaksajille!
2.4. tuolla vaalipaneelissa Tytti ja Hanna sekä Ulla ja Satu kilpaa kertoivat ettei politiikassa ole korruptiota. En ruvennut heitä häpäisemään pienen joukon kuullen, tunsin vihaa, sääliä ja hiukan myötähäpeääkin kun olen ollut joskus puolueessa mukana. Ennenkuin menette tänään ennakkoäänestämään katsokaa tämä video: https://www.facebook.com/liikenyt/videos/1214955965345773/

Mutta ei niin pimeää ettei jotain valoakin olisi näkösällä. Harkimo perusti Liike Nyt yhdistyksen viime keväänä ja sen kautta tehdään muutos tuohon veronmaksajia pilkkana pitäviin toimintoihin.

OLE SE MUUTOS, JONKA HALUAT NÄHDÄ! Äänestä 178 tekemään se muutos!

liikenyt.fi


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivulias on kipuihimisen tie kun vastustaa!

Miksi hitossa pittää potilasta rääkätä?

Kohtasin lapsosten käsittämättömän, väkivaltaisen ymmärtämättömyyden!