OULUN MIES OJENSI VAKUUTUSLÄÄKÄREITÄ!

“OULUN MIES OJENSI VAKUUTUS LÄÄKÄREITÄ”
Välillä vähän kolmannessa persoonassa 😎!

Melko monet ”Helsingin herroista” isossa talossa myhäilivät kun  jotkut  kansalaiset nauroivat tuulimyllyjä vastaan taistelutta PERTTI LATVALAA ”Sanzo Pantsoineen”.
Niin siinä vaan kävi että arvosteluista huolimatta Pertti näytti pikku tiiminsä ja 59 831 kannattajan kanssa miten homma hoidetaan ja kauanko se kesti? Vähän reilun vuoden! Pertti kiittää Heikkiä, Nicoa Robbieta ja Robsonia, sekä Aria! Ja tietysti noita kannattajia!
 Kaleva ja Iltalehti ottivat ”Sanzon” tosissaan ja julkistivat oikeaa asiaa. Helsingin Sanomat yritti vesittää operaatiota, muttei onnistunut! Hufvudstadbladet taas oli Pertin ja tiimin puolella hienolla Patrikin kirjoituksella Robsonista!

No kyllä tässä on aika uupunut mutta onnellinen olo. Voimat on nyt kerätty ponnisteluun päästä eduskuntaan päättämään tuo vakuutuslääkäri asia maaliin. Sen verran tuli pyyntöjä että tällaista ukkoa sinne nyt tarvitaan tekemään töitä tulevia sukupolvia ajatellen. Onhan se ihan absurdia että päättäjät tekevät laittomuuksia samaan aikaan kun nuoriso syrjäytyy.  Jos vanhemmat eivät hoida lapsiaan niin nehän huostaan otetaan, sama asia että kansa on lasten roolissa kun vanhemmat eli tämä iso talo Helsingissä hölmöilee. Eli jonkun muun on sitten otettava tilanne haltuun! 
Vakavaa puhetta, mutta totta! Nuo vakuutuslääkäreitä koskevat lait ovat vielä voimassa. Se tarkoittaa että he saavat poiketa totuudesta ilman rikosoikeudellisia seuraamuksia!!

Aloitteelleni kävi hyvin. Se on nyt tulevan hallituksen ohjelmassa, velvoitettuna, hoitaa kuntoon 2020 kevät istunto kauden loppuun mennessä. Tarkemmin blogissani:
https://potilasonykkonen.blogspot.com/

Tämä on pitkä tie hoitaa asioita kuntoon. Se on kuitenkin kansanvaltainen ja päättäjiä sitova. Mutta se on liian hidas tähän päivään.

Muutostyötä on mentävä tekemään paikanpäälle eduskuntaan. Siellä tapaa samanlailla ajattelevia ihimisä, taustasta riippumatta, ja sellaisten kanssa asioita on helppo hoitaa ilman aatteellisia hömppää! Hyvät asiat ovat hyviä asioita sanojasta riippumatta!

Anna äänesi Pertille! Liike Nyt Oulu 178

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivulias on kipuihimisen tie kun vastustaa!

Miksi hitossa pittää potilasta rääkätä?

Kohtasin lapsosten käsittämättömän, väkivaltaisen ymmärtämättömyyden!