Kansanedustaja-nimikkeestä puolue-edustaja-nimikkeeksi?




Pitäisikö kansanedustaja-nimi muuttaa puolue-edustajaksi?

Samaan syssyyn myös vaalit olisivat puolue-edustajavaalit eikä kansanedustajavaalit!?
Tosa pari urlia missä asiasta puhutaan hyvin!


Noinko sitä nyt sitten lähetään eduskunnasta Europarlamenttiin? Ei oikein tiedä mihin euroäänestyksessä valintansa laittaa kun ei tiedä ottaako valittu äänestyksen kohde vastaan saamaansa valtakirjaa, vai kerääkö hän kaverin reppuun ääniä!? Ilmoittaa vaan ”En mää sittenkään ittelle tarkottanut vaan puolueelle”!

Ei hyvää päivää mitä pelleilyä kun on kerran päässyt vallankahvaan kiinni. Kaikki noiden harvojen, jo kerran valittujen, mainos ja markkinointi tehdään meidän veroista otetuilla ylimääräisten eurojen avulla, puoluetuella! Olen edelleen sitä mieltä että toi reilu 140 000€:n ylimääräinen palkkio per edustaja pitää lakkauttaa nykyisessä muodossa! Kokoajan tulee ilmi kuinka puolue määrää ja puolue-edustaja vikisee: harvainvaltaa pahimmillaan. Äänestäjät hylätään sillä mikrosekunnilla kun vaalilippu on pudotettu uurnaan!

Käyn kuitenkin äänestämässä jotta saan olla äänessä!

Meillä Liike Nytissä on se sääntö että emme istu monella päättäjän pallilla luomassa harvainvaltaa vaan olemme yhden päättäjäpaikan ihimisiä ja täten saamme laajempaa katsanto kantaa käsiteltäviin asioihin! Valittu edustajamme, Hjallis Harkimo kysyy nettiparlamentissa kuinka KANSA haluaa äänestettävän, ei ota määräystä PUOLUEELTA kuinka painaa äänestysnappia!

Tämmösiä näin pyhien välisä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivulias on kipuihimisen tie kun vastustaa!

Miksi hitossa pittää potilasta rääkätä?

Kohtasin lapsosten käsittämättömän, väkivaltaisen ymmärtämättömyyden!